StereoHearts// ◆
+ Follow or Dashboard
tutorial me (1)
Friday, 30 March 2012 | 04:56 | 0 comments
#okay, mesti korang nantikan yang ini kan . TUTORIAL kali nih saya nak tunjukkan iaitu how to tukar old interface ke NEW INTERFACE . aku rase new interface nih pening sikit lah --' nevermind, ikut tuto nih k .
SIGN IN --> DASHBOARD --> PAGE ELEMENT --> TRY THE UPDATE BLOGGER INTERFACE .











okay ! harap berjaya okay . goodbye :)
doodles paling hodoh kot :(
Monday, 20 February 2012 | 07:08 | 0 comments
 hehee , atas nih adelah doodle yang agak burok kot . ayin belajar buat doodle nih dari google .. korang taip lha : cara buat doodle untuk blog ..s0 keluar lha tuto doodle yang macam nih !! :) heheee , watlek watlek ,,, paling busuk ,, busuk !! capok .. heheee , burok lha .. malunyerrrr >.< .. btw , kalau suke korang boleh komen lha yeah , nanti ayin balas :) babaii ..
MUAHH UNTUK KAMU KIRI KANAN READER :*

◄ Older

GA BANNER